Dierenkliniek Vollaers
Holyweg 18, 3137 KB Vlaardingen info@dierenkliniekvollaers.nl

Actueel

Ik ben Allison Langezaal

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Vollaers. Ik ben direct in het warme team opgenomen, al heb ik nog niet veel ervaring en leer ik nog veel. Het geweldige team van Vollaers zorgt altijd voor een goede zorg met veel aandacht voor uw dieren en ik ben blij dat ik daar nu deel van uit kan maken!

Hiervoor heb ik de opleiding Dier- en Veehouderij gedaan wat voornamelijk gericht is op het managen van dierbedrijven. Toch bleef het altijd kriebelen om in de diergeneeskunde aan het werk te kunnen gaan. Het werken met mens en dier is onwijs leuk en daar haal ik veel voldoening uit.

Samen met m’n man Barry woon ik sinds 2015 in Vlaardingen. Privé ben ik ook te vinden tussen de dieren. Samen met mijn Bengaalse kater en zwarte huis-tuin-en-keuken kat geniet ik van spelen, knuffelen en kroelen op de bank. Daarnaast zorg ik voor een oudere merrie waarmee ik grote wandelingen maak in de omgeving van Schipluiden. Dan kun je mij dus best een keer tegenkomen op één van de actieve wandelingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op