Dierenkliniek Vollaers
Holyweg 18, 3137 KB Vlaardingen info@dierenkliniekvollaers.nl

Actueel

Wie zijn wij

Laten wij ons even voorstellen. Hier bij dierenkliniek Vollaers te Vlaardingen werken wij met een enthousiast team van 2 dierenartsen (Hein en Suzanne) en 3 assistentes (Linda, Kelly en Allison) op onze landelijk gelegen boerderij midden in de randstad. Dierenartsen Hein Vollaers en Suzanne Vollaers-Rook zijn de eigenaren van de kliniek.

Hein Vollaers

Hein Vollaers

Ik ben Hein Vollaers; afgestudeerd in 1989. Als grote- en kleine huisdierenpracticus heb ik jaren met veel plezier gewerkt. In 1997 ben ik met mijn eigen paardenkliniek op de Holyweg gestart. Inmiddels weten de 'lastige' kreupelheden mij van verre te vinden en wordt mijn volledige werkweek gevuld met onderzoek aan mijn favoriete diersoort. Zoals o.a. rugonderzoek, longonderzoek en begeleiding van het sportpaard.

Daarnaast heeft de kliniek zich gespecialiseerd in het uitvoeren van lastige gebitsbehandelingen bij paarden. Naast mijn passie voor het paard heb ik mij de laatste jaren ook verdiept in de geneeskunde van de vogel. Zeker omdat deze dieren ook vaker als gezelschapsdier worden gehouden, hebben ze wat verdergaande behandelingen nodig. Ook prive kan ik mij met onze twee paarden en eigenwijze shetlander Loes heerlijk vermaken. Al geniet ik het meest van de vroege ochtendwandeling met onze twee honden Skip en Trees.

Suzanne Vollaers

Suzanne Vollaers-Rook

Ik ben Suzanne Vollaers-Rook en in 1999 afgestudeerd. Mijn eerste jaar heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan in een gemengde praktijk. Omdat ik me bij de gezelschapsdieren wat meer kan verdiepen in de diergeneeskundige mogelijkheden, ben ik in 2000 samen met Hein de kliniek gaan uitbreiden met de behandeling van gezelschapsdieren. Mijn liefde voor het vak lijkt alsmaar groter te worden, dit ook omdat geen enkel dier hetzelfde is en zo ook iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Om mezelf te toetsen en op de hoogte te blijven ga ik geregeld naar nascholingen (gegeven door erkende specialisten). Ik probeer alle diergeneeskundige problemen op te lossen door er helemaal in te duiken en door te sturen naar bepaalde specialisten indien nodig. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de huidpatiƫnten, het maken van echo's, chirurgie en oogproblemen. In de vrije uurtjes tussendoor rijd ik graag paard en maak ik plezier met onze twee dochters en zoon.